Vill du öppna en obemannad matbutik?

Funderar du på att öppna upp en obemannad matbutik? En matbutik obemannad är en rätt smart idé. Det eftersom du kan minska på personalkostnaderna. Just detta med att ha butik överlag utan personal, det har kommit att bli allt mer populärt. Till en början mest ute på landsbygden, men det kommer även mer och mer in i städerna med. En annan fördel med att ha en butik utan personal är att den kan vara öppen när kunden behöver. Det tack vare att du kan ha ett lås som öppnas och stängs för kunderna. Du kan även ha ett betalningssystem som de själva kan hantera.

Satsa på en matbutik som är obemannad

Om du vill satsa på detta med en obemannad matbutik så är det rätt smart att ta hjälp av HonestBox. Det som de kan ordna åt dig är:

  • Lås som sköts elektroniskt
  • Smarta betalningslösningar

Det du får ordna på egen hand, det är lokalen samt de varor du ska sälja. Just att ha ett elektroniskt lås är ett måste. Det så att inga obehöriga tar sig in i butiken eller tar sig in i de skåp där varorna finns. Sedan att kunna erbjuda flera sätt att betala på är ju rätt viktigt det med. Bland annat kan du ta betalt via kort eller via swish.

Smart med en matbutik utan personal

Det är inte fel att kunna erbjuda kunder att handla mat, när de behöver det. Genom att du har en obemannad matbutik så kan du bestämma själv när det ska gå att handla för dina kunder.