Pallställ kan användas både på lager och i produktionslinjen

Att arbeta på ett säkert och tryggt sätt är alltid en grundpelare i att välja ut utrustning för verksamheten. Det gäller även för lager och inom produktion. Pallar är trots allt ett medel som används för att frakta produkter och material på ett effektivt sätt. Genom att använda ett pallställ kan dessa flyttas enkelt och förvaras på ett säkert sätt. Stället från GBD är ett av de mest flexibla och starkaste på marknaden. De kan klara en standardbelastning på upp till 12 000 kg men kan belastas upp till 32 000 kg per sektion.

Hela stället monteras utan skruvar för att förhindra olyckor och istället hakas balken på stället och låses fast med en låspinne. På det här sättet kan olyckor förhindras och hela konstruktionen blir både starkare och mer flexible. Genom att arbeta med rätt utrustning kan verksamheten drivas mer effektivt och göra förvaring och transport enklare. Det går även att köpa till annan utrustning till ställen för att göra dem säkrare.

Välj det flexibla pallstället

Att välja ut det du behöver är alltid grundpelaren för att verksamheten ska drivas effektivt och enkelt. På det här viset kan du se till att fokusera på att öka effektiviteten och produktiviteten. För det kan man göra om man väljer ett pallställ som förenklar allt. Framförallt om man väljer det alternativet som ses som det starkaste och mest flexibla på marknaden. Alla val man gör i verksamheten får självklart konsekvenser och därför ska man alltid fokusera på att välja rätt. Det innebär i längden att man undviker välkända problem och istället kan sköta allt på ett bättre sätt. En liten investering i verksamhet kan ge en stor avkastning och det gäller även för ett ställ för pallar.