LIGHTer välkomnar tre nya medlemmar: Gleitmo, Andrénplast och Elmia! 2017-10-17

Gleitmo, Andrénplast och Elmia har valt att gå med i LIGHTer Medlemsprogram. Som medlem får de därmed möjlighet att påverka och delta i allt som händer inom lättviktsområdet.

Gleitmo Technik säljer produkter och tjänster med fokus på specialsmörjmedel och lim mot svenska och norska industrin. Läs mer på Gleitmos webbsida.

Andrénplast AB tillverkar vakuumformade plastdetaljer och termoplastsystem. Läs mer på Andrénplasts webbsida.

Elmia AB arrangerar mötesplatser eller affärs- och teknikplattformar där företag och organisationer skapar affärer och visar på den senaste tekniken. Inom affärsområdet industri har de idag åtta stora mässor som årligen lockar 30 000 besökare från 30 länder. Läs mer på Elmias webbsida.

LIGHTers medlemmar får bland annat ta del av speciella medlemsförmåner såsom omvärldsbevakning, coaching av projekt-/teknikidéer och har också möjlighet att delta i LIGHTers teknikgrupp, ett forum för att initiera industrinära utvecklingsprojekt och för att skapa kontakter och projektkonstellationer. Mer information finns att läsa under LIGHTer Medlemsförmåner.

Alla organisationer med ett intresse av lättvikt är välkomna att bli medlemmar i LIGHTer. Är ni intresserade av medlemskap i LIGHTer, läs mer här.